Фото без опису

16 березня  2018 року було проведено Міжнародний учнівський конкурс юних істориків «Лелека – 2018» для учнів 5–11 класів Гончарівської гімназії, який  відкрила Ахмедова Лариса Василівна, методист відділу роботи з обдарованими учнями Чернігівського  обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського.

Лариса Василівна привітала  учнів, які випробовували свої знання з історії, та закцентувала  увагу конкурсантів на тому, що вони зможуть продемонструвати не тільки теоретичні знання, а й вміння порівнювати події вітчизняної та всесвітньої історії, впізнавати назви та зміст документів певного історичного  періоду  тощо.

            Після конкурсу відбулася зустріч методиста з  працівниками  освіти Гончарівської ОТГ. З привітальним словом виступила начальник відділу освіти Примак Валентина Михайлівна, вказала на основні напрямки освітньої реформи та важливе значення  роботи вчителя з обдарованими дітьми.  Інформацію про досягнення своїх учнів та вчителів донесла до аудиторії освітян директор Гончарівської гімназії  Рудник Ніна Іванівна.  Директор наголосила, що у гімназії  проводиться належна системна робота з обдарованими та здібними учнями, відстежується позитивна динаміка результативності роботи педагогічного колективу у цьому напрямку. Ахмедова Лариса Василівна надала інформацію щодо формування компетентностей особистості  шляхом залучення учнів до участі в інтелектуальних змаганнях.