Фото без опису

     

     Канікули – найкраща пора для школярів. Кожен з періодів відпочинку учні чекають з великим нетерпінням. І весняні канікули, мабуть, самі довгоочікувані з них: навесні закінчується третя чверть, сама довга і складна, весна – це близькість закінчення навчального року, настання тепла і створення планів на літо.

         Але для того, щоб ці дні не пройшли даремно, наші  вчителі роблять все можливе. Зокрема, педагог-організатор Гончаріської гімназії  Тарасенко Л.М. на канікулах проводила гурток «Бісероплетіння».  Діти  із задоволенням відвідували заняття, адже  плетіння бісером - це дуже захоплююча справа, яка дає змогу створювати найрізноманітніші речі: кулони, браслети, обкладинки для книжок, декоративні композиції, прикраси для одягу та побуту, які дарують радість і автору цих речей, і тому, хто отримує їх у подарунок.

         З не меншим задоволенням діти відвідували гурток тістопластики вчителя музики Приліпко Л.М., який має назву «Журавлик». Тістопластика або ліплення з солоного тіста - дуже цікаве заняття. Ним цілком можуть захопитися не тільки діти, а й дорослі. Ліплення - це одне з найулюбленіших занять дітей. Крім очевидного творчого самовираження, малюк також розвиває гнучкість і рухливість пальців, точність і координацію рухів, що сприяє поліпшенню мови, розвиває дрібну моторику рук, уяву, формуються і розвиваються навички ручної праці.

    А на заняттях гуртка «Колорит»  вчителя початкових класів  Іллющенко А.В. діти малювали, створювали  вироби, використовуючи  різні техніки та матеріали.

      Учні Смолинської школи разом з учителем географії та історії за круглим столом обговорювали важливі на сьогодні питання,  а саме: «Від проступку до злочину один крок», «Нове в законодавстві для неплатників  аліментів», виготовляли альбом  «Учасники Другої світової війни», обновляли стенд про учасників АТО та збирали відомості про репресованих та реабілітованих у 20-40 рр. ХХ ст. А з учителем фізичного виховання Савчуком А.М. учні влаштовували змагання з шахів, шашок та настільного тенісу. Вчителі ж Бутько Л.А. та Качаненко Ю.О. не гаяли часу та проводили заняття з майбутніми першокласниками.

Тож весело та з користю ми проводимо свої канікули!

За інформацією відділу освіти Гончарівської селищної ради