Фото без опису

       Увага! Гончарівська селищна рада відповідно до рішення виконавчого комітету від 22.10 2020 року № 110  оголошує конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Гончарівської селищної ради

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Гончарівської селищної ради, вул. Танкістів, б.11, смт. Гончарівське, Чернігівський р-н., Чернігівська обл., 15558.
Прізвище, посада та номер  телефону особи, уповноваженої здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Качаненко Олександр Григорович - секретар конкурсної комісії, спеціаліст І категорії відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ, т. 063-3668525. 

Учасникам для участі в конкурсі необхідно: до   26 листопада 2020 р. включно подати конкурсну пропозицію за адресою: вул. Танкістів, б.11, смт. Гончарівське, Чернігівський р-н., Чернігівська обл., 15558 , особисто або надіслати поштою у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг на надання яких подається пропозиція.

Конкурс відбудеться через 5 календарних днів після кінцевого строку подання конкурсних пропозицій, а саме о 10 год. 00 хв.  01 грудня  2020 року.

Конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою організатору конкурсу у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.

Для ознайомлення з детальними умовами проведення конкурсу та для отримання конкурсної документації просимо звертатися до Гончарівської селищної ради (вул. Танкістів, б.11, смт. Гончарівське, 15558 , тел. 063-3668525.