Фото без опису

     29 грудня 2020 року у відділі освіти Гончарівської селищної ради відбувалась нарада директорів закладів освіти Гончарівської громади, на якій було підведено підсумки роботи освітянської галузі у громаді за 2020 календарний рік.

    Начальник відділу освіти Валентина ПРИМАК приділила увагу таким питанням, як підвищення кваліфікації педагогів у період атестації, сертифікація педагогічних працівників, проведення державної підсумкової атестації у 2021 році. Обговорили новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, затверджений наказом МОЗ України від 25.09.2020 № 2205. Приділили увагу питанню Методичних рекомендацій з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти. Валентина Михайлівна ще раз звернула увагу на необхідність дотримання протиепідемічних заходів в умовах карантину та безпеки життєдіяльності під час канікул та новорічних заходів.

     На завершення начальник відділу освіти привітала всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Побажала усім щоб Новий рік був щедрий на нові можливості та перспективи, цікаві плани, їх досягнення та професійні перемоги, здоров’я, доброту та миру!

      Освітянська громада Гончарівської ОТГ приєднується до привітань і сердечно вітає учнівські та батьківські колективи, всіх співробітників Гончарівської громади, жителів і гостей з прийдешніми святами, Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!!!

      Нехай новий рік буде успішним, щедрим та перспективним для усіх!

 

Відділ освіти Гончарівської селищної ради