Фото без опису

27 березня на базі Гончарівської гімназії  відбулися цікаві і незвичні змагання у нашому селищі.  За Кубок змагалися декілька груп учасників із флорболу.

    Коротко і просто флорбол можна описати як «хокей на підлозі». Це командний вид спорту, динамічний, непередбачуваний та видовищний. Гравці контролюють пластмасовий м’яч спеціальною ключкою, нею ж віддають пас чи наносять удари по воротах. Головне завдання кожної команди – якнайбільша кількість голів.

Змагання відбулися у спортивному залі Гончарівської гімназії, які організували та провели вчителі фізичної культури Ольга Бешанова, Володимир Беда та тренер місцевої секції по флорболу Олександр Петренко. Участь у них взяли 4 команди – учні 5-А, 5-Б, 6 класів та місцева команда «Легенда».

У результаті запеклої,  емоційної боротьби ІІІ місце посіла команда 5-А класу з результатом у 2 бали, ІІ місце виборола команда  6 класу з результатом у 4 бали. Перемогу отримала команда «Легенда», набравши 6 балів. Переможці були нагороджені Кубками та медалями за 1, 2 та 3 місця.

Змагання пройшли у суто спортивній атмосфері, юні спортсмени завзято боролися за перемогу, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги. Усі учасники та присутні отримали неймовірне задоволення від гри.

Вітаємо всіх учасників змагань і бажаємо нових звершень та перемог!