Фото без опису   

       Сьогодні, 15 вересня, делегація Гончарівської територіальної громади відвідала урочистості з нагоди 95-ї річниці заснування Чернігівського району.

         Саме у 1923р. він утворився як адміністративно-територіольна одиниця. Нині ж це найбільший район нашої області. Тому не дивно, що до обласного філармонійного центру на святкування річниці його створення прийшло стільки людей, що зала була переповнена і приємними емоціями, і радісними усмішками, і  святковим настроєм небайдужих до рідного краю жителів району. Адже, це вони своєю щоденною працею  творять історію району, примножують його здобутки, дбають про добробут і благополуччя. Вони  є і гордістю району, і його цінністю, і його славою!

      Святкування річниці створення у Чернігівському районі - традиція. Всі, хто причетний до його розбудови - у минулому чи зараз - збираються щоб привітати один одного, порадіти новим досягненням. Під час святкування керівникам місцевих рад, освітянам, медикам та працівникам промисловості, які досягли у своїй роботі особливо великих успіхів, були вручені нагороди від райдержадміністрації.

     Приємно, що серед жителів Гончарівської громади Подякою голови Чернігівської районної державної адміністрації відзначені: Сергій Пасіка – військовий пенсіонер, Людмила Калита – касир селищної ради, Ольга Налегач – учитель  Гончарівської гімназії. Грамотою голови Чернігівської районної ради нагороджено  Ніну Рудник – директора Гончарівської гімназії. Це люди, які  живуть поряд з нами,  які закохані в свою щоденну справу,  а їх улюблена робота  переплелася міцним перевеслом з життям  Гончарівської громади. 

     Музичні вітання з нагоди святкування дарували аматорські колективи,  народні хори Чернігівського району, солісти та учасники  ансамблю пісні і танцю „Сіверські клейноди”  Чернігівського обласного філармонійного центру.

  Наша земля багата славними традиціями, незабутніми трудовими  звершеннями кожного з поколінь, що творили славну історію Чернігівського району, одного з мальовничих куточків України.  І нехай на нашій землі  завжди панують мир, достаток, благополуччя, злагода, взаємоповага та любов до ближнього.  Всіх обходять стороною негаразди і прикрощі. Кожен прожитий день приносить лише радість і задоволення.