Фото без опису   

    Офіцери цивільно-військового співробітництва ОК «Північ» у День Сухопутних військ відвідали Гончарівську гімназію та провели виховну годину.

     Подарували подарунки. Навчально-методичну та художню літературу харківського видавництва «Основа», а також інформаційні стенди передали для покращення та урізноманітнення навчально-   виховного процесу.

     З учнями 9-11 класів офіцери провели виховну годину військово-патріотичного спрямування: розповіли про структуру Збройних Сил України, діяльність підрозділів цивільно-військового співробітництва, зокрема у районі ведення бойових дій, та ін.

       З цікавістю хлопці та дівчата приміряли на себе бронежилет та каску, поспілкувалися тет-а-тет з особистих питань. Випускники, які живуть у маленькому селищі переважно серед військових, не приховували, що дехто планує вступати до військових вишів.

           Спілкуючись з військовими, директор гімназії Ніна Рудник розповіла, як у 2014-у році вчителі закладу взяли на себе весь тягар виховання дітей: «Не уявляєте, як було важко всьому педколекиву, коли батьки наших учнів вимушені були на півроку залишати родини і їхати на війну. Деякі діти жили навіть самі, тому вихователі та вчителі стали для них другими мамами і татами».

          Зустріч зі школярами та педагогами пройшла успішно, результативно та заклала підвалини для подальшої співпраці між оперативним командуванням «Північ» та навчальним закладом.

                                                                                                                  За інформацією ОК "Північ"