Фото без опису   

    Традиційно кожен семестр навчання в Гончарівській школі мистецтв закінчується  академконцертами та звітними концертами  всіх відділів.

    Естафету розпочали наймолодші учні підготовчого класу, які 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, порадували  батьків своїми досягненнями. Дітки заслужили від Святого Миколая  смачні подаруночки, а від батьків теплі посмішки та бурхливі оплески.

    22 грудня школа мистецтв активно прийняла участь у святковому відкритті головної ялинки  Гончарівської громади, подарувавши дітлахам та дорослим гарний новорічний настрій та позитивні емоції.

    25 грудня, всіх бажаючих було запрошено на звітну новорічну казкову програму учнів та викладачів  класу хорового та сольного співу  « Казкові сни». Цікава та пізнавальна вистава зібрала повний зал батьків та гостей, які залишилися під враженням магічного музично-театрального  дійства.

    26 грудня пройшов традиційний для Гончарівської школи мистецтв « Звіт під ялинкою» учнів молодших класів та їх викладачів. В фойє  школи всі присутні мали змогу споглядати звітну тематичну виставку класу образотворчого мистецтва викладача Людмили Лисенок.

    А 27 грудня на педагогічній нараді школи мистецтв були підведені підсумки роботи за І семестр.

    Школа мистецтв вдячна Гончарівському селищному голові Віталію Руднику та начальнику відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради Тетяні Якубець за фінансову підтримку та методичну допомогу у всіх починаннях.

   

Директор школи мистецтв                                                                                  Ольга Харченко