Фото без опису

Успіхи викладача - це успіхи  його вихованців…

    Саме за таким принципом сьогодні працює Гончарівська школа мистецтв. Тому її вихованці  успішно захищають  честь школи, селища і Гончарівської громади в конкурсах і фестивальних програмах. Такі результати  досягаються завдяки творчій і наполегливій праці педагогічного колективу.

    Активно проявив себе клас образотворчого мистецтва на чолі з викладачем  Людмилою Лисенок.  В XV обласному благодійному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Звичайне диво» робота «Дума про Україну» (т/м пастель) Абуладзе Мирослави зайняла ІІІ місце. Відзнаку журі отримала робота «Мурчик» (т/м вітраж) Чорнобай Анни на обласному конкурсі «Неймовірний світ тварин».  Калініна Еліна з роботою «Думи козака Мамая» (т/м вітраж) стала переможцем Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої».  Роботи Кащішина Павла та Халіман Оксани зайняли ІІІ місце на ІV Відкритому регіональному фестивалі-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Великоднє Сяйво».

    Хореографічні колективи разом з викладачами відвідали обласний фестиваль-конкурс «Надія» в місті Ніжині. Старша хореографічна група, ансамбль «Ляльки» нагороджені дипломами за зайняті ІІІ місця в номінації «Сучасний танець» - викладачі  Тетяна Шкурко  та Вікторія Овчар. Хореографічний ансамбль «Ляльки» на ХІІ Міжнародному багатожанровому конкурсі талантів в м. Чернігів були нагороджені дипломом за ІІ місце в номінації «Сучасна хореографія».

    Порадував своїм виступом та зайняв ІІІ місце на обласному  конкурсі      ім. Л. Боднарука «Свято хору» ансамбль «Барвінок» (Габлевська В.,      Гармата С., Мойсієнко Н.,Легеда Є., Пасіка А., Лось А.) - викладач Катерина Мурач, концертмейстер Олена Христова.

  Однак головна оцінка роботи – це вдячні очі учнів, їх батьків, любителів музичного та образотворчого мистецтва. А школа мистецтв вдячна Гончарівському селищному голові Віталію Руднику за підтримку та допомогу в реалізації дитячих мрій.

    Підтримала участь юних талантів в конкурсах і начальник відділу культури, сімї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради Тетяна Якубець. Почесне III місце у номінації  «Сольний спів»  виборола на  IX відкритому  Чернігівському міському фестивалі-конкурсі української патріотичної пісні "Поклик серця" та І місце у номінації «Естрадний вокал» на ХІІ Міжнародному багатожанровому конкурсі талантів в м. Чернігів. Організаторами звітного концерту Міського  Палацу  Культури  м. Чернігова Тетяна Якубець була запрошена на виступ разом з чудовими солістками закладу, неперевершеним оркестром «Чернігів Band» та запальним балетом Палацу культури для виконання пісні «Musik-cover» із репертуару Freedom jazz.  

За інформацією відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради