Фото без опису    12 жовтня жителі та гості Гончарівської громади дружньо відсвяткували «Свято Покрови в Жеведі».

   Провести гарно час зібралися Смолинський, Жеведський, Слабинський старостинські округи, смт.Гончарівське та Максимівська сільська рада. Кожна громада представила чудову музичну програму, творчі експозиції, смачні страви та «Козацький куліш». Всі для себе знайшли щось цікаве, бо можна  було і концертну програму подивитися, і прийняти участь в спортивно-розважальній програмі, і зупинитися біля колоритних фотозон та виставок картин, і попоїсти смачненьких покровських смаколиків. Або просто помилуватися краєвидами рідного українського краю. Людно було і біля майстра-гончара, який навчав всіх бажаючих виготовляти глиняні вироби.

   Справжньою окрасою свята стали танцювальні номери від народного аматорського ансамблю танцю «Дружба» Міського Палацу культури Чернігівської міської ради та музичні постановки від народних аматорських фольклорних ансамблів «Пряля», «Оберіг» та фольклорного гурту «Глибока криниця» Олишівської ОТГ.

   Свято вдалося на славу! Дякуємо всім учасникам та гостям дійства за створену атмосферу тепла, радості та любов до спільної справи, яка всіх об’єднує.

За інформацією

відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради