Фото без опису

        8 та 9 травня заклади культури Гончарівської громади провели інформаційно – просвітницькі заходи, присвячені відзначенню пам’ятних дат для України: Дня пам’яті та примирення та 75 – ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

На сторінках у Фейсбук протягом тижня керівники Смолинського Будинку культури висвітлювали фото – звіти та відео – звіти минулорічних святкувань річниці Дня Перемоги.

Завідувачами Смолинської та Слабинської бібліотек – Білик Ніною  та Малашенко Тамарою були організовані тематичні онлайн – виставки «В серцях і книгах пам’ять про війну», а також відео – композиція «Пам’ятаємо - перемагаємо», які були висвітленні на офіційній сторінці відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради у Фейсбук. Мета заходів наголосити на необхідності вшанування памяті кожного загиблого героя.

Директор Слабинського та Смолинського будинків культури  -  Сила Марія та Надточієва – Комарова Надія, завідувач Жеведським клубом – бібліотекою  Ярмоленко Ірина в своїх відео – зверненнях «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» згадали про тих, хто боровся з нацизмом, хто віддав своє життя за мир для своїх нащадків.

В умовах дистанційного навчання викладач образотворчого мистецтва Гончарівської школи мистецтв Лисенок Людмила організувала виставку малюнків «Мир очима дітей», мета якої  донести до підростаючого покоління необхідності берегти мир і спокій нашої країни, пам’ятати тих, хто поліг за Батьківщину у тій страшній війні.

За інформацією відділу культури, сімї, молоді та спорту

                                                                                                                     Гончарівської селищної ради