Фото без опису

                       Шановні жителі Гончарівської громади!

Сьогодні, 8 травня, Украіїна відзначає, як і більшість країн Європи, День Пам'яті та Примирення. Сьогодні  вшанувуєм пам'ять полеглих в боях під час Другої Світової війни,  вшановуємо пам’ять усіх, хто наближав перемогу над нацизмом. Всіх, хто звільняв Україну від нацистської окупації.

     Ця дата важлива не лише для краіїн-переможниць у Другій світовій війні, сьогодні віддаєм  шану загиблим по всьому світові! Ціна цієї жахливої війни була занадто високою для всього людства. Мільйони загиблих воїнів, концтабори та невинні жертви серед мирного населення. І цей День є нагадуванням кожному про страшні наслідки війн.  Ніколи знову!

      Наша пам'ять та наша шана усім, хто боровся за Перемогу у Другій світовій війні! На жаль, війна в державі триває і сьогодні, руйнує життя, приносить біль, сльози і страждання.
     Кожне ім'я, викарбоване на каменях пам'ятних знаків, ми маємо згадувати із вдячністю за те, що вони віддали своє життя за нас та Україну.

Пам'ятаємо... І рухаємося до нашої Перемоги!

Пам'ятаємо! Перемагаємо!

 

З повагою

Гончарівський селищний голова                                                                                                       Віталій Рудник