Фото без опису

  Саме під таким гаслом 21 травня пройшло відзначення Всесвітнього Дня вишиванки в Гончарівській громаді. З метою вшанування національної святині, що символізує духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв'язок поколінь українського народу, всі організації, та установи, заклади освіти та культури Гончарівської селищної ради вдягли вишиванку та долучилися до  організованого флешмобу «Фото у вишиванці».

   В рамках свята відділом культури, сімї, молоді та спорту організовано та проведено фотоконкурс «Українська родина» до Міжнародного Дня сімї (15 травня) та Дня вишиванки (21 травня).  Необхідно  було надіслати фото своєї родини у вишиванках. Переможці конкурсу визначені та нагороджені цінними подарунками від Гончарівського селищного голови Віталія Рудника. Ними стали: Качаненко Олександр та Юлія з сином Артемом та Інтулова Альона з сином Іллею.

    Два відеозаписи відомої української пісні «Вишиванка» змогли знайти свого глядача на сторінках у Фейсбук. Один у виконанні жіночого вокального ансамблю «Жеведянка», а інший у виконанні учасниць колективу «КАВА» Вікторії Овчар, Катерини Мурач та начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Тетяни Якубець. З впевненістю можна сказати, що рідна, близька серцю пісня у виконанні двох поколінь звучить однаково прекрасно.

   Зі святом, з Днем вишиванки! Нехай Ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день! Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!

Цінуймо традиції!!!

 

За інформацією відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

                                                                                                          Гончарівської  селищної  ради