Фото без опису

    31 липня, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники  Слабинської школи  прощалися з рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду. 

Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора. Подвір’я школи майорить різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками.

Розділив радість свята із випускниками Гончарівський селищний голова Віталій Рудник.  Вітаючи із закінченням школи, він  побажав юнакам та леді обрати вірний життєвий шлях, прямувати по ньому твердо і впевнено та вручив  випускникам цінні подарунки.

З найкращими побажаннями та солодощами завітали на свято директор ТОВ "ЗЕРНО-ЗЛАТО" Андрій Ткаченко та член виконавчого комітету Іван Дементов.

З побажаннями великого світлого майбутнього з гарними успіхами, досягненнями та великими звершеннями   виступили в.о. старости села Слабин Сергій Красков та в.о. старости сіл Смолин, Козероги, Жеведь Іван Смирнов.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали від директора школи Людмили Шкурко, класного керівника Віталія Шкурко та першої вчительки Світлани Пиниці.

Зі святом, дорогі наші випускники!

Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть!

Хай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете усі неприємності і подолаєте усі перепони!

Щасти вам у всьому!

У добру путь!

 

 

 Відділ освіти

Гончарівської селищної ради