Фото без опису

   

Ось і прийшов час прощатися зі школою, ЗНО завершене, позаду залишаться і уроки за шкільними партами. 30 липня для випускників хвилюючий, водночас радісний і сумний день – день прощання і нових очікувань, добрих надій і яскравих посмішок. Цього дня відбулося урочисте вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти учням Гончарівської гімназії. 

Зі святом привітав та вручив випускникам цінні подарунки Гончарівський селищний голова Віталій Рудник. Вітаючи із закінченням школи, він побажав випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх у життя.

  З найкращими побажаннями та солодощами завітали на свято директор ТОВ "ЗЕРНО-ЗЛАТО" Андрій Ткаченко та член виконавчого комітету Іван Дементов. Гарного та цікавого шляху у доросле життя побажав т.в.о. начальника штаба 1 окремої танкової Сіверської бригади , підполковник Роман Шеремет. До винуватців свята звернулась Валентина Примак, начальник відділу освіти, яка побажала всім випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у майбутньому. Від щирого серця вітала випускників директор гамназії Ніна Рудник і бажала сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади. З напутніми словами звернулись до випускників їхні класний керівник Наталія Савченко та перша вчителька Марина Золотухіна.

Приємні миті радості з випускниками також розділив в.о. старости сіл Смолин, Козероги, Жеведь Іван Смирнов.

Зі святом, дорогі наші випускники!

Нехай початок вашого дорослого життя буде вдалим і пізнавальним. Бажаємо досягти успіхів, отримати нагороди за старання, знайти свою дорогу. Любіть життя, не забувайте рідних, робіть по совісті, живіть своїм життям. Будьте гідними і справедливими.

Щасти вам у всьому!

 У добру путь!

 

 

 Відділ освіти

 Гончарівської селищної ради