Фото без опису    

  

 

    З 07 по 11 вересня в Гончарівській громаді проходить  Олімпійський тиждень,  присвячений  Всеукраїнському Дню фізичної культури та спорту.  Основна мета заходів – залучення молоді до здорового способу життя.

У Гончарівській гімназії  Олімпійський тиждень розпочався урочистою лінійкою. Традиційно учні підготували та провели запальний флешмоб. На святкування Дня фізичної культури та спорту завітали Гончарівський селищний голова Віталій Рудник,  директор ТОВ «Зерно-Злато» Андрій Ткаченко, начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Тетяна Якубець, спеціаліст відділу освіти Інна Макаренко,начальник фізичної підготовки та спорту 1-ї окремої танкової Сіверської бригади  Олександр Руссу, директор ДЮСШ «Олімпієць» Олег Канава. Усі гості приїхали з гарним настроєм,  щирими побажанням та цінними подарунками. Радо  вітали гостей - представників футбольних  команд з міст Славутич та  Сновськ.

За багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність, значний особистий внесок у розвиток спорту та з нагоди Дня фізичної культури та спорту Почесною грамотою Департаменту сім’ї, молоді та спорту ЧОДА був нагороджений директор ДЮСШ «Олімпієць» Олег Канава.

         Цього дня проходили змагання з футболу серед юнаків 2009 р.н. У напруженій і досить цікавій боротьбі перемогу здобула команда з м. Сновськ, 2-е місце посіла команда з м. Славутич, 3-є місце – команда з с. Гончарівське. За результатами змагань суддівською колегією було вирішено призначити нагороди кращим гравцям турніру:

- кращий захисник – Маган Денис (ДЮСШ «Олімпієць»), 

- кращий нападник –Микита Горелий (ДЮСШ «Славутич»),

- кращий воротар – Дмитро Потошний (ДЮСШ «Сновськ»).

Переможці та учасники матчів були нагороджені кубками, медалями та солодкі подарунки. Учителі фізичної культури Гончарівської гімназії Володимир Беда та Ольга Бешанова для учнів гімназії провели «Веселі старти» та Олімпійський урок «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя».

У рамках Олімпійського тижня в гімназії класними керівниками були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоров’я”, «Історія Олімпійських ігор», «Досягнення українських спортсменів», присвячені перемогам наших співвітчизників на Олімпійських та Параолімпійських іграх.

Також за бажанням школярів на уроках фізичної культури були проведені спортивні естафети, де учні могли позмагатися як між собою, так і з іншими класами.

Вітаємо усіх з Днем фізичної культури та спорту!  Бажаємо всім учасникам Олімпійського тижня міцного здоров'я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім'я процвітання України!

 

   

      За інформацією відділу освіти

Гончарівської селищної ради