Фото без опису

     Щиро вітаю рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони!

Нашу  пожежну команду Гончарівської територіальної громади, пожежні підрозділи військових частин  А 1815 та А 3321 з професійним святом – Днем рятівника!
    Кожен день, кожну годину ви – рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям, виконуєте  з честю свою справу. Ваша робота важлива  і значима: завжди готові до найсуворіших випробувань!  Це ви, за першим сигналом негайно вирушаєте в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасите пожежі, рятуєте людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію наслідків  стихійних явищ, руйнувань, зсувів та інших напастей.

Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат вашої  роботи – сотні врятованих життів і щоденна наша безпека!

       Щиро дякую за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями.
      Зі святом Вас! Бережіть рідних і не ставайте  байдужими до інших людей! Зичу  вам здоров`я, добробуту у родинах, якомога менше тривожних викликів, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці !

 

З повагою до вашої праці

Гончарівський селищний голова                                                                                                    Віталій Рудник