Фото без опису

     11 грудня 2020 року  для учнів 9-го класу Гончарівської гімназії Гончарівської селищної ради підготувала та провела виховний захід з елементами уроку  директор, учитель історії Гончарівської гімназії Ніна Рудник.

     У ході заходу учні поглибили свої знання з історії України, ознайомилися з цікавими фактами з історії міст, сіл, селищ, відчули себе невід’ємною частиною великого українського народу, повагу до української культури, почуття гордості, відповідальності за долю України. Діти усвідомили, що тільки в єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети: побудови духовно багатої, вільної та демократичної України.

        Програма заходу була цікавою та насиченою. Під час проведення виховного заходу учні декламували вірші, співали патріотичні пісні про рідну неньку-Україну, розважали присутніх запальними танками. Крім того, Ніна Іванівна провела цікаву інтелектуальну вікторину, на якій учні не тільки проявили ґрунтовні знання з історії України, а й продемонстрували гарну командну гру, взаємопідтримку та повагу один до одного. Усі учасники заходу отримали не тільки позитивні емоції, а й солоденькі подаруночки!

            За інформацією відділу освіти

Гончарівської селищної ради