Фото без опису

     Відділом культури, сім’ї, молоді та спорту  проведено робоче засідання для керівників клубних установ та бібліотечних закладів Гончарівської територіальної громади.

   Будь-яка професія вимагає великої витримки та самоконтролю. З метою ознайомлення присутніх з прийомами психологічної саморегуляції,  налаштування на плідну співпрацю та створення позитивного психологічного клімату на засідання була запрошена  практичний психолог Гончарівської гімназії Лариса Лобакіна, яка провела релаксаційні вправи та розминки для  підвищення ефективності роботи.

   Начальником відділу Тетяною Якубець був зроблений детальний аналіз статистичних, текстових звітів, гурткової роботи за 2020 рік закладів культури, а також:

  • узгоджено графіки роботи та особливості функціонування закладів культури, які на початку 2021 року перейшли у комунальну власність Гончарівської селищної ради, а саме: Боровиківський, Лебедівський, Соколівський сільські клуби, Максимівський будинок культури, Соколівська, Лебедівська, Максимівська бібіотеки-філії;
  • дано рекомендації щодо роботи закладів в умовах карантину, виконання протиепідемічних та профілактичних заходів, пов’язаних з COVID-19 відповідно до законодавства;
  • обговорено питання покращення матеріально-технічної бази закладів культури;
  • наголошено на необхідності своєчасної подачі звітів роботи закладів за місяць, перспективних планів на місяць;
  • звернуто увагу на питання приведення закладів культури, прилеглих територій та робочих місць в належний вигляд.

    Спеціаліст відділу Євгенія Смирнова ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо вимог ведення документації, щоденників роботи гуртків, колективів, щоденної роботи закладів культури та бібліотечних закладів Гончарівської селищної ради на 2021 рік. ЇЇ виступ доповнили директор Смолинського БК Надія Надточієва-Комарова та в. о. директора КЗ «Смолинська публічна бібліотека» Ніна Білик.

За інформацією

відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради