Фото без опису

      30 березня 2021 року начальником Служби у справах дітей Гончарівської селищної ради - Юлією КАЧАНЕНКО, спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції ЧРУП ГУНП в Чернігівській області – Наталією БАРБАШ, Оленою МІНАЄВОЮ та депутатом Гончарівської селищної ради і сімейним лікарем Гончарівської ЗПСМ - Людмилою ПАДАЛКО  було проведено профілактичний рейд по сім’ях, які перебувають в складних життєвих обставинах та сім’ях опікунів, піклувальників.

        Під час відвідування родин вивчалися умови проживання та виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у СЖО. Було відвідано 4 сім’ї в cмт.Гончарівське, в яких виховується 9 дітей, з яких 4 дитини перебувають на обліку служби у справах дітей як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах.

     З батьками та опікунами, піклувальниками були проведені профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства та належного догляду за дітьми, а також нагадали про контроль за дистанційним навчанням дітей під час карантину. Деяких батьків було попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

 

За інформацією

Служби у справах дітей

 Гончарівської селищної ради