Фото без опису

   І. Уже котрий рік поспіль у країні згідно з Указом Президента України  проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої», метою якого є популяризація творчої спадщини Т.Г.Шевченка, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді та державна підтримка талановитої молоді.

    На розгляд журі в цьому році було подано 128 робіт, з них - 89 у номінації «Образотворче мистецтво», 31 - у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво».

   За результатами роботи журі було визначено по 5 переможців у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво», а також 11 робіт отримали «Відзнаку журі».

   Вихованці Гончарівської школи мистецтв взяли участь у конкурсі: Калита Софія, Литвиненко Анна, Галушко Ангеліна, Литвиненко Валерія, Кащішин Павло, Салюк Анастасія.

   ВІТАЄМО:

  • Переможець – Ангеліна Галушко(7 років, робота "Я МАЛЕНЬКА УКРАЇНКА", номінація – графіка);
  • Анастасія Салюк  - "ВІДЗНАКА ЖУРІ" (8 років, номінація – графіка).

    Підготувала конкурсантів викладач класу образотворчого мистецтва – Людмила Лисенок.

  ІІ. З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу молоді 27 лютого в м. Києві пройшов вокально-інструментальний Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Музична казка» (дистанційно). Індивідуальне оцінювання конкурсантів відбувалося за 10-ти бальною системою, оцінки підсумовувалися та виводилася статистика переможців 1-го, 2-го, 3-го місця.

   Вихованці Гончарівської школи мистецтв також взяли участь в конкурсі – фестивалі (гра на фортепіано), достойно представили свій заклад та викладачів та здобули почесні призові місця:

  • Софія Ковбасюк – І місце;
  • Єва Легеда – І місце;
  • Валерія Габлевська – І місце;
  • Надія Мойсієнко – ІІ місце;
  • Аліна Пасіка – ІІ місце.

   Доклали всіх зусиль при підготовці до участі в конкурсі викладачі Гончарівської школи мистецтв: Катерина Оксенюк та Тетяна Калитвинова.

   Вітаємо учасників конкурсів та викладачів з перемогами! Бажаємо нових творчих злетів та натхненних ідей!

За інформацією

 відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради