Фото без опису

  Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

    До міжнародного Дня захисту дітей на базі Гончарівської гімназії відділом освіти Гончарівської селищної ради було організовано свято для дітей.

      З привітальним словом виступив керівник Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар та начальник відділу освіти Гончарівської селищної ради Валентина Примак, які побажали діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів та добре відпочити.

     Свято розпочалося концертною програмою, підготовленою учнями гімназії разом зі своїми учителями. Юні художники  малювали на асфальті свої  фантазії, висвітлюючи багатогранну тему  «Такий веселий світ навколо мене»,   а флешмоб «Я у колі друзів» об’єднав усіх присутніх у запальний танок.

      Молоді та енергійні працівники Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели чудові  спортивні змагання. Захоплююча, емоційна боротьба принесла велике спортивне задоволення не тільки всім учасникам змагань, а й уболівальникам. На спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. Програма змагань була цікава й різноманітна: естафети на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги.

   Емоційності змаганням додала участь військовослужбовців 1 Окремої танкової Сіверської бригади, які із запалом брали участь у естафетах та флешмобі.

Наприкінці всі учасники конкурсів були відмічені приємними подарунками, а переможці змагань нагороджені медалями та грамотами.

     Усі учасники  отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

      Свято проведено за підтримки Гончарівської селищної ради.

 

За інформацією відділу освіти

Гончарівської селищної ради