Фото без опису

   11 червня 2021 року в сел. Гончарівське відбувся Відкритий кубок Гончарівської громади з волейболу серед дівчат 2008-2009р.н., присвячений Всеукраїнському Олімпійському дню. Організатором турніру стала ДЮСШ «Олімпієць» Гончарівської селищної ради. У змаганнях взяли участь команди: ДЮСШ Ріпки, ДЮСШ Бахмач та ДЮСШ «Олімпієць» (Гончарівське). Дівчата продемонстрували цікаву та захоплюючу гру. Команди запекло змагалися за звання найкращої в цьому турнірі, адже кожна з них була сильною та заслуговувала на перемогу.

   За результатами змагань бронзовим призером стала команда ДЮСШ «Олімпієць» (Гончарівське). Друге місце посіла команда ДЮСШ Ріпки, а перше місце виборола команда ДЮСШ Бахмач. Всі були нагороджені медалями та кубками. Крім того, Ткачук Альона (сел. Гончарівське), Кобезька Карина (м. Бахмач), Данильченко Вікторія (смт. Ріпки) нагороджені статуетками «Кращий гравець команди».

   Вітаємо наших перспективних та цілеспрямованих дівчат з достойним результатом та бажаємо їм продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

За інформацією

відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

 Гончарівської селищної ради