Фото без опису

  Професійне свято працівників освіти України, відзначили в Гончарівській громаді 01 жовтня 2021 р. У затишній залі КНЗ Гончарівська гімназія Гончарівської селищної ради найщиріші вітання до педагогів лунали з уст Гончарівського селищного голови Віталія Рудника, начальника відділу освіти Гончарівської селищної ради Валентини Примак, директора КНЗ Гончарівська гімназія Гончарівської селищної ради Ніни Рудник. А генеральний директор ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО» Андрій Ткаченко  привітав усі заклади освіти солодкими подарунками.  

   З нагоди професійного свята селищний голова нагородив учителів та вихователів  грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління.

У закладах освіти відбулися влаштовані школярами урочистості. Діти цього дня мали нагоду побути у ролі своїх творчих наставників і відчути на собі усю силу неоціненної роботи, у яку вчителі вкладають душу та серце.

 

Дорогі педагоги!
Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів та вихованців!

 

За інформацією відділу освіти

Гончарівської селищної ради