Фото без опису

    Управління культури і туризму Чернігівської міської ради вже 12 рік поспіль проводить відкритий міський фестиваль-конкурс української патріотичної пісні "Поклик серця".

    Його учасники - солісти та вокальні ансамблі Чернігова та області - своїми яскравими виступами демонструють свій талант та любов до рідного краю.

  Гончарівську територіальну громаду на конкурсі успішно представив гурт "Malvy" у складі: Ірини Недобой, Аліни Друзь – солісток М-Коцюбинського будинку культури та Тетяни Якубець – начальника відділу культури, сімї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради,   зайнявши перше місце в номінації "Вокальні ансамблі".

  Церемонія нагородження та гала-концерт переможців відбувся 03 грудня в Чернігівському центрі культури і мистецтв та був присвячений 30-річчю створення Збройних Сил України! Почесні нагороди вручали секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако та начальник управління культури та туризму ЧМР Олександр Шевчук.

          Щиро вітаємо колектив з цією перемогою та високою оцінкою професійного журі конкурсу. Нехай це творче досягнення буде поштовхом для подальшого розвитку та успіху гурту «Malvy»!

 

За інформацією

відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради