Фото без опису

    Традиційне урочисте відкриття головної ялинки Гончарівської  громади відбулося на центральній  площі селища Гончарівське 19 грудня.
  Справжня новорічна красуня, прикрашена різнобарвними шарами та гірляндами зібрала на площі чимало дітей та дорослих. З теплими вітальними словами до всіх присутніх звернулися Гончарівський селищний голова Віталій РУДНИК та депутат Чернігівської обласної ради Іван ДЕМЕНТОВ. Побажали здоров’я, гарного настрою, миру та злагоди, щедрості, благословення та опіки Святого Миколая та нагородили подарунками переможців конкурсу «Краща новорічна іграшка», організованого відділом освіти Гончарівської селищної ради.

        Святкову програму, веселі ігри, хороводи, новорічні розваги, конкурси подарували для всіх присутніх працівники відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради та колективи Гончарівської школи мистецтв. Головним гостем свята став Святий Миколай, який завітав до діток громади, щоб пригостити їх солодкими подарунками. А кульмінацією урочистої події став святковий феєрверк, який нікого не залишив байдужим.

 

     Висловлюємо щирі слова подяки всім організаторам та благодійникам свята: директору ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО», члену виконавчого комітету Гончарівської селищної ради Андрію ТКАЧЕНКУ, приватним підприємцям селища Гончарівське: Наталії СВЕРБІЙ, Армену ЦАТУРЯНУ, депутату селищної ради Олександру ПЕТРЕНКУ.

 

За інформацією

відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

 Гончарівської селищної ради