Фото без опису

    Впродовж листопада – грудня 2021 року напередодні Дня Святого Миколая відділом освіти Гончарівської  селищної ради було організовано та   проведено конкурс на кращу новорічну іграшку, виготовлену спільними зусиллями дітей, батьків та цілих родин!

  До участі у новорічно-різдвяній виставці було подано понад сімдесят робіт. На створення цікавих художніх образів та сюжетів юних митців надихали казкові персонажі, ангели – символи святкування Різдва, герої фантастичних оповідань, сніговики та прості дитячі мрії. Це і різдвяні віночки та дзвоники, стилізовані ялинки, колажі, новорічні іграшки та композиції тощо. Конкурсні роботи виконані у традиційних та сучасних техніках з використанням найрізноманітніших матеріалів: тканина, дерево, скло, папір, тісто, солома, лоза, гілки дерев, шишки, жолуді, мушлі, пір’я, солодощі, насіння та багато іншого.

  Участь у виставці взяли як окремі учні, так і учнівські колективи закладів освіти Гончарівської селищної ради, віком від 6 до 15 років. Серед усіх дітей-учасників було обрано 26 кращих робіт, автори яких були нагороджені грамотами та цінними подарунками, а усі інші учасники конкурсу отримали подяки та заохочувальні призи!

     Конкурс пройшов за підтримки Гончарівської селищної ради.

 Відділ освіти

Гончарівської селищної ради