Фото без опису

З метою розвитку у підростаючого покоління навичок до творчості, залучення дітей та молоді до практичної природоохоронної роботи через організацію творчої діяльності відділом культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради було організовано конкурс «ЯЛИНКА СВОЇМИ РУКАМИ», який проходив з 15 по 24 грудня 2021 року. На конкурс було подано близько 30 креативних, неповторних та оригінальних ялинок від учнів Гончарівської гімназії та Смолинської ЗОШ І-ІІ ступеня. Виготовили діти їх самі або разом зі своїми батьками, керівниками гуртків, вчителями з найрізноманітніших матеріалів: тканини, природніх матеріалів, різнокольорової мішури, глини, фоамірану, пластикових кришок, фольги, бісеру, новорічних кульок, шишок,  тощо.

При визначенні переможців журі конкурсу враховувало такі критерії: відповідність ялинки святковій новорічній тематиці, оригінальність художнього оформлення, якість кріплення та естетичність. Кожна ялинка отримала найвищу оцінку журі, а її автор – новорічний подарунок. Але серед всіх робіт були визначені найкращі:

І місце – учні 3 класу КНЗ «Смолинська ЗОШ І-ІІ ступеня»;

ІІ місце – учні Гончарівської гімназії: Ліщук Аня(1-А клас), Окусок Таїсія (7-А клас), Семко Еліна (3-А клас), Білоцерківець Аня (3-А клас) та Головач Ярослава (Смолинська ЗОШ І-ІІ степеня);

ІІІ місце – учні Гончарівської гімназії: Манойло Ярослав (2-А клас), Говдій Анна (3-А клас), Шеремет Аріна (4-Б клас).

За одностайною думкою членів журі було визначено переможницю конкурсу. Нею стала учениця 7-А класу Гончарівської гімназії Салтан Божена. Спонсором ГРАН-ПРІ став Гончарівський селищний голова Віталій РУДНИК, який вручив переможниці 500 гривень та цінний подарунок, а в свою чергу отримав  від Божени на згадку про конкурс її авторську новорічну ялинку.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до конкурсу. Бажаємо конкурсантам казкових новорічних свят, реалізації усіх творчих задумів, успіхів та перемог!

За інформацією

відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

 Гончарівської селищної ради