Фото без опису

     Згідно річного плану на 2022 рік відділом культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради для працівників закладів культури було організовано виїздне засідання до Комунального закладу «Обласний центр народної творчості» Чернігівської обласної ради. Директорка центру Юлія СОЛОНЕЦЬ познайомила присутніх з особливостями роботи закладу та його творчих студій, представила виставкові роботи, надала методичні рекомендації щодо організації покращення якості послуг та роботи закладу культури в  цілому.

     Керівником установи була представлена відеопрезентація про створення Галаганівського вертепу та відео з персональної виставки робіт заслуженого майстра народної творчості України Андрія Каменецького «Золоті руки майстра різьбяра» (солярні знаки, народні іграшки, велетенська писанка-мальованка, рушник – велетень, вікно). Керівниками студій були продемонстровані майстер-класи для присутніх. Насичена програма засідання легко сприймалася за рахунок затишної, комфортної та творчої атмосфери закладу.

   З метою формування національної свідомості та ознайомлення з музеями Чернігівщини, працівниками галузі культури Гончарівської громади було відвідано Чернігівський обласний художній музей імені Г.Галагана, де змогли познайомитися з роботами постійних та змінних експозицій виставкових залів.

За інформацією

відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

 Гончарівської селищної ради