Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Гончарівської територіальної громади

 

1. Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Гончарівської селищної ради.

Місцезнаходження організатора конкурсу: 15558, Чернігівська обл., смт. Гончарівське, вул. Танкістів, 11.

 

2. Рішення організатора конкурсу про проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету  Гончарівської селищної ради  від 26 квітня 2024 року № 340 «Про оголошення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Гончарівської територіальної громади».

 

3. Місце, дата і час проведення конкурсу, прізвище ім’я та по батькові (за наявності), посаду, контактний телефон та адреса електронної пошти посадової особи організатора конкурсу, уповноваженої здійснювати комунікацію з учасниками:

 Місце проведення конкурсу:  зал засідань Гончарівської селищної ради (смт. Гончарівське, вул. Танкістів, 11).

Дата і час проведення конкурсу:   27 травня 2024 року о 09 год. 00 хв.  

Посадова особа організатора конкурсу, уповноважена здійснювати комунікацію з учасниками: Качаненко Олександр Григорович – начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Гончарівської селищної ради (контактний телефон: 063-3668525, електронна пошта: goncharivske_dgkg@ukr.net).

4. Конкурсна пропозиція  подається до 09 год. 00 хв. 24 травня 2024 року особисто чи надсилається засобами поштового зв’язку на адресу Гончарівської селищної ради: 15558, смт Гончарівське, вул. Танкістів, 11  у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, назва об’єкта конкурсу  та  зазначається: «Не відкривати до «27 травня 2024 р.».

Для отримання Конкурсної документації щодо проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Гончарівської територіальної громади потрібно звертатися до секретаря конкурсної комісії – Олександра Качаненка.