Фото без опису

    6 січня фольклорний ансамбль «Писанка» дарував свою творчість глядачам на Чернігівському міському фестивалі вертепів «Христос рождається, славімо його!» Нагороджені грамотою відділу культури та туризму Чернігівської міської ради за участь в заході. Відбулася трансляція виступу на міському телебаченні.

2. 12 січня жіночий вокальний ансамбль «Жеведянка» був запрошений на традиційний фестиваль «Защедруймо в М - Коцюбинській  громаді!», який пройшов в Ковпитському  старостинському  окрузі.

3. 14 січня заклади культури Гончарівської селищної ради вітали жителів громади  колядками та щедрівками, бажаючи щастя, щоб росла пшениця, і родила вся пашниця, і щоб хліб та пироги на столі завжди були.

4. 22 січня в Смолинському Будинку культури пройшов святковий захід, присвячений Дню Соборності України.

5. 23 лютого Гончарівська громада розпочала святкування Масляної у новоприєднаному старостинському окрузі у с. Слабин.

6. 14 лютого на День святого Валентина була проведена тематична концертна програма. У Смолинському Будинку культури була проведена музично-розважальна програма «Стріли Амура».

7. 7 березня відбувся масштабний святковий концерт до Міжнародного дня жінок - свята 8-го березня! Грандіозний захід був організований Гончарівською селищною радою. Відділ культури, сімї, молоді  та спорту долучився до проведення заходу.

Звіт Гончарівської школи мистецтв за І квартал 2020 року

  1. Відкрите заняття на тему: «Робота над виразністю у творах для піаніно у молодших класах». Викладач -  Оксенюк К.А. (21 лютого);

  2. Майстер клас на тему: «Методика розв’язання різноманітних координаційних і слухових завдань у піаністичній практиці у початковий період навчання». Викладач – Калитвинова Т.Є (4 березня);

  3. До 8 Березня підготовчим класом, класом хореографії та викладачами школи мистецтв проведено «Свято для матусь»;

  4. Участь колективу «КАВА» в святковій програмі до Дня закоханих, організованого відділом культури, сімї, молоді та спорту;

  5. 6 січня фольклорний ансамбль «Писанка» дарував свою творчість глядачам на Чернігівському міському фестивалі вертепів «Христос рождається, славімо його!» Нагороджені грамотою відділу культури та туризму Чернігівської міської ради за участь в заході. Відбулася трансляція виступу на міському телебаченні;

  6. Творчий звіт класу музичного мистецтва та ансамблю «Ретро» (Дьомін О.А., ЧечоткаТ.І., Іващенко Т.О.)

  7. Підготовка вихованців до обласного конкурсу мистецьких шкіл «Граємо та співаємо джаз» (Христова О.В., Оксенюк К.А., Овчар В.М., Мурач К.А.)

  8. Створення та робота методичного об’єднання фортепіанного відділу. Голова методичного об’єднання – Христова О.В.

Участь у конкурсах:

  1. Викладач: Лисенок Л.М., викладач класу образотворчого мистецтва  зі своїми вихованцями прийняла участь у  Міжнародному конкурсі «Марка дружби». Переможець - Кащішин Павло, лауреати конкурсу – Мацерук Даніела та Пасічник Вероніка. (березень)

  2. Участь у обласному конкурсі виконавців гри на фортепіано серед учнів молодших класів мистецьких шкіл в місті Ніжин. Викладач- Оксенюк К.А., учасник – Ковбасюк Софія.(березень)

 

 

Начальник відділу                                                                                                                            Тетяна ЯКУБЕЦЬ