Фото без опису

     14 серпня в Гончарівській обєднаній територіальній громаді з дотриманням всіх протиепідемічних заходів відбулося щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення. Захід був проведений згідно Постанови Кабінету міністрів "Про затвердження порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України" від 09.12.15 р. № 1045, Наказу Міністерства молоді та спорту "Про затвердження тестів і нормативів для осіб, щорічне оцінювання фізичної підготовленості яких проводиться на добровільних засадах" від 04.10.18. р. № 4607, Розпорядження Гончарівського селищного голови "Про організацію та проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення Гончарівської ОТГ" від 05.06.19 р. № 52.

Цього року учасниками заходу стали представники майже всіх офіційний організацій Гончарівської громади: Гончарівська селищна рада, Гончарівська гімназія, заклад дошкільної освіти «Лісова казка», 20 Гарнізонний будинок офіцерів, 1 окрема танкова Сіверська бригада, Смолинський старостинський округ, жителі селища. За вимогами учасникам необхідно було виконати пять вправ на силу та одну на витривалість. І вже за традицією захід завершився кольоровим забігом. Оцінював учасників професійний склад суддів: вчителі фізичної культури Гончарівської гімназії – Бешанова Ольга та Беда Володимир; тренери ДЮСШ "Олімпієць" Гончарівської селищної ради – Козлов Олександр та Хоменко Олександр. 

 Всі учасники були нагороджені грамотами Гончарівської селищної ради за участь у щорічному оцінюванні фізичної підготовленості. За результатами всіх тестів на силу та витривалість найвищий рівень фізичної підготовленості серед жінок показала Пустовойт Олена, а серед чоловіків – Піднебесний Ярослав. Переможці отримали медалі та невеличкі подарунки від Гончарівської селищної ради.

Висловлюємо слова подяки за підтримку в організації заходу Гончарівському селищному голові – Руднику Віталію та члену виконавчого комітету Гончарівської селищної ради – Дементову Івану.

 

За інформацією відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради