Фото без опису

        14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані і виникали послідовно 14 жовтня.

Традиційно, у переддень свята, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної  молоді, у КНЗ Слабинська ЗОШ І-ІІІ ст. проводиться загальношкільне дійство «Козацькому роду нема переводу!» «От і цей рік не став виключенням, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати традиції українського народу», - говорить директор школи Людмила Шкурко. І дорослі, і діти отримали велике задоволення  від заходу. Сучасні, завзяті та кмітливі діти мали змогу проявити себе у спортивних змаганнях, скуштувати справжню козацьку кашу,  показати свої знання в інтелектуальних конкурсах. Цей день  надовго запамятався усім, адже він приніс радість і задоволення від спілкування, перевірки своїх можливостей, умінь і знань.

    Крім того, напередодні у класних колективах було проведено уроки мужності та організовано виставку малюнків і плакатів «Славні козаки», яку підготували учні усіх класів.

    Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

                                                                                                   КНЗ Слабинська ЗОШ І-ІІІ ст.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису