Фото без опису

        Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – таке завдання стоїть перед місцевою владою Гончарівської громади.

      Саме тому місцева влада постійно сприяє покращенню освітньо-виховного процесу дитячих садочків громади. Зокрема,  колектив закладу дошкільної освіти «Веселка»  на чолі із завідуючою Анною Жаліс дякують Гончарівському голові Віталію Руднику за увагу та допомогу, за сприяння у створенні необхідних умов для занять та відпочинку дітей.

     До послуг дошкільнят цього року відремонтовано та облаштовано групову та спальну кімнати, роздягальню та кімнату гігієни. На сьогодні продовжуються ремонтні роботи щодо облаштування ігрового павільйону.

   У садочку вчасно організовано опалювальний сезон, відремонтовано систему теплопостачання, замінено пошкоджений радіатор, у достатній кількості забезпечено дровами та брикетом.

     У зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» закуплено достатньо засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих та миючих засобів, безконтактних термометрів.

    Звичайно, за таких умов працівники ЗДО «Веселка» щоденно вкладають у свою роботу максимум енергії і позитивних емоцій, створюють безтурботне, веселе і цікаве дитинство для дошкільнят, постійно проводять цікаві заходи та заняття.

Відділ освіти

Гончарівської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису