Фото без опису

З 10 травня по 24 травня 2021 року проходить Всеукраїнський відкритий онлайн-фестиваль-конкурс «Безпечна громада», засновником якого є Слобожанська селищна рада Дніпровського району Дніпропетровської області.

   Метою конкурсу в умовах адаптивного карантину є розвиток правового та безпечного середовища в територіальних громадах, планування заходів щодо підвищення ефективності захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

 Територіальні громади усіх регіонів України до 09 травня могли надсилати власні відеоролики про запровадження заходів, пов’язаних з безпекою та цивільним захистом населення.

   З 10 травня по 17 травня всі відеоролики проходять третій етап конкурсу - визначення переможців у номінації "Глядацькі симпатії" онлайн-голосуванням.

З 17 травня по 24 травня відбудеться оцінка відеороликів журі та визначення переможців.

   За ініціативи Гончарівського селищного голови Віталія Рудника відділ культури, сім’ї, молоді та спорту підготував відеоролик "Гончарівська місцева пожежна команда" для участі у Всеукраїнському онлайн-фестивалі-конкурсі "Безпечна громада».

   Просимо підтримати участь Гончарівської територіальної громади в конкурсі та проголосувати за відеоролик. Для цього необхідно зайти на канал YouTube та залишити своє вподобання(лайкнути).

   Дякуємо кожному за ваші вподобання на каналі YouTube!

Етапи конкурсу та склад журі: https://www.youtube.com/watch?v=Wij80v1WTac

Посилання на відеролик Гончарівської територіальної громади: https://youtu.be/_AITL8Xzylw