Фото без опису

   27 серпня в Гончарівській територіальній громаді розпочалося щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення, яке цього року буде тривати протягом місяця (до 27 вересня включно). Всі бажаючі показати рівень своєї підготовки можуть звертатися до Відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради (ліве крило ДЗ «Лісова казка»).

    Традиційно та масово захід щорічного оцінювання фізичної підготовки населення було проведено у формі загань та визначено найвищі результати. Активну участь взяли представники ЗДО «Лісова казка», 20 Гарнізонний будинок офіцерів, 1 окрема танкова Сіверська бригада (дякуємо Роману Юганюку за допомогу в організації заходу), жителі громади. Оцінював учасників незмінний суддівський склад: вчителі фізичної культури Гончарівської гімназі: Бешанова Ольга та Беда Володимир; директор  ДЮСШ "Олімпієць" Гончарівської селищної ради – Канава Олег та тренер ДЮСШ "Олімпієць" Гончарівської селищної ради – Хоменко Олександр. Найвищий рівень фізичної підготовки серед чоловіків показав Заріцький Владислав, серед жінок – Козакова Людмила, які також отримали медалі за І місце у забігу на 3000 м та 2000 м. Медаль за ІІ місце у забігу отримав Скрипник Ярослав та Леоненко Марина, ІІІ місце – Нещадим Іван та Березень Ірина.

    Висловлюємо слова подяки за підтримку в організації заходу Гончарівському селищному голові Руднику Віталію. Вітаємо переможців та дякуємо кожному, хто долучився до заходу. Бажаємо всім здоровя тілесного та душевного.

 За інформацією відділу культури, сімї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради