Фото без опису

Шановні командири та військовослужбовці 1 окремової танкової Сіверської бригади!

Шановні захисники!

       Від імені громади, вітаємо командування та особовий склад 1 окремової танкової Сіверської бригади з нагоди 24-ї річниці з дня її створення.

    Мужність, честь, сила і відвага – це ті слова, які характеризують кожного з вас сьогодні. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. І за це вам та усім захисникам хвала і слава. 

    Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю військових, які загинули під час бойових операцій та військових завдань. З молитвою згадуємо всіх, хто віддав своє життя в боротьбі за українську землю. 

    Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів! 

   В цей день вітаємо також ветеранів військової частини, волонтерів та партнерів, чия допомога не раз ставала Вам у поміч.

  Дякуємо вашим родинам – за мужність, терпіння, підтримку та вміння чекати в ці нелегкі часи.

   Шановні військовослужбовці, від Вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Тому ми бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту вашим сім’ям та родинам, витримки та стійкості духу у благородній справі — вірного служіння рідному народові.

  Хай Господь Бог щомиті оберігає Вас, а любов до Батьківщини і людська шана надихають на нові звершення в ім’я Незалежної України! Мирного усім нам неба!

    Слава Україні!

 

З повагою

Селищний голова                                                                        Віталій РУДНИК