Фото без опису

     Традиційно у перший день осені, 1 вересня, в Україні відзначають День знань.   Відчуття, які виникають у цей день, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Ці свята якимось неймовірним дивом об’єднують всі покоління.

         Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це в першу чергу свято для першокласників, які тільки починають свою дорогу до знань, світу нового і  непізнаного. Цей день – це  певний підсумок великої підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу.

   З найкращими побажаннями усім учасникам освітнього процесу та цінними подарунками для першокласників та випускників завітали на свято Гончарівський селищний голова Віталій Рудник, начальник відділу освіти Гончарівської селищної ради Валентина Примак, генеральний директор ТОВ "ЗЕРНО-ЗЛАТО" Андрій Ткаченко, староста села Слабин Сергій Красков та староста сіл Смолин та Козероги Іван Смирнов.

     Усім, хто завітав до  закладів освіти здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

         Вітаємо вчителів, усіх тих, хто причетний до освітянської галузі, учнів, батьків із цим гарним осіннім святом – з початком нового навчального року. Бажаємо наснаги, витримки і наполегливості в опануванні нових вершин знань!

Відділ освіти

Гончарівської селищної ради