Фото без опису

       26 серпня 2021 року на базі Олишівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшла щорічна серпнева освітянська конференція «Сучасні тенденції розвитку освіти», яка зібрала у своїх стінах педагогічних працівників закладів освіти  Гончарівської, Іванівської та  Олишівської  об’єднаних територіальних громад.

          Учасники конференції  підвели підсумки 2020-2021 навчального року, поділилися радістю  успіхів, окреслили плани на прийдешній навчальний рік та обговорили сучасні тенденції розвитку освіти. Особливу увагу приділили питанням впровадження дистанційного навчання як важливої та актуальної форми здобуття освіти в період пандемії, дотримання Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та Порядку та норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого 24 березня 2021 року. Говорили про інституційний аудит  як траєкторію успіху для кожної школи та виконання Програми патріотично-національного навчання та виховання дітей та молоді громади.

     Гарний настрій присутнім у залі педагогам та гостям подарували учні Олишівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олишівської селищної ради.

 

За інформацією відділу освіти

Гончарівської селищної ради