Фото без опису

   Традиційно усі заклади освіти Гончарівської громади відзначають День захисників та захисниць України та День українського козацтва. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України у закладах було проведено низку заходів, зокрема  виховні уроки, повчальні перерви про День захисника України, спортивні змагання, перегляд презентацій, зустрічі з військовослужбовцями.

11 жовтня  з нагоди святкування Дня захисників та захисниць України та Дня Українського козацтва на базі КНЗ Смолинська ЗОШ І-ІІ ст. відбувся спортивно-розважальний захід «Козацькі розваги». Свято вдалося на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, рівновагу, що подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.

Зі святом усіх присутніх привітали начальник відділу освіти Гончарівської селищної ради Валентина Примак, директор Смолинської школи Тетяна Шабаль та командир танкового взводу 1 окремої танкової Сіверської   бригади Владислав Цюпко.

У змаганнях узяли участь дві команди Гончарівської гімназії  «Котигорошки», «Колобки» та одна команда Смолинської школи «Чайка». На захід завітали військовослужбовці бригади, які стали членами суддівської команди.

Емоційну, запальну естафету провів учитель фізичної культури Смолинської школи Андрій Савчук. Дві години захоплюючої боротьби принесли велике спортивне задоволення не тільки всім учасникам змагань, а й уболівальникам. На спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. Переможці та учасники змагань були нагороджені дипломами та подарунками. А найкращі спортсмени школи теж були відзначені грамотами та подарунками.

Після змагань усі учасники та гості свята частувалися справжнім козацьким кулішем та узваром. Усі залишились з гарним настроєм та приємними враженнями.

 Відділ освіти

Гончарівської селищної ради