Фото без опису

      Відомий вислів «Старість – не радість",  колись торкнеться кожного із нас. І добре, коли це щаслива старість, яка проходить у власній оселі з близькими і рідними, де тебе оточують повагою, турботою та любов’ю.  З турботою  про таку категорію людей і створена комунальна установа « Центр надання соціальних послуг  Гончарівської селищної ради».

          12 соціальних робітників  обслуговують 100  самотніх літніх людей вдома,  які  мешкають в 17 селах, що входять  до складу ОТГ.

         Робота соціального робітника людям потрібна  в будь - яку пору року, особливо взимку. І в снігопад, і в  мороз, і у бурю  люди завжди чекають їх!  Кому потрібно принести воду і дрова,  продукти харчування  та  ліки чи приготувати їсти та прибрати у хаті, кому оформити субсидію чи надати допомогу в оплаті комунальних послуг.

         А кому просто не вистачає спілкування. Адже, що є дорожче для кожного з нас, ніж крапля людського тепла!

      Саме тому  в Гончарівській  ОТГ і прийняли  рішення про придбання для соцробітників  теплого спецодягу. Легкі, зі світловідбивальними смугами на рукавах  та з написом «Центр надання соціальних послуг Гончарівської селищної ради».