Фото без опису

       15 лютого – День пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, вшанування всіх воїнів-інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн.
       Доброю традицією у Гончарівській територіальній громаді стала організація зустрічі з воїнами-афганцями. Захід розпочався з мітингу-реквієму біля пам’ятного знака воїнам-афганцям. Селищний голова Віталій Рудник щиро привітав присутніх інтернаціоналістів, висловив вдячність за чесне й сумлінне виконання військової присяги, за незбориму силу духу та героїзм. 
            Продовжили вшанування героїв у актовій залі КНЗ Гончарівська гімназія, де відбувся захід «Афганістан – рана, яка не перестає боліти»,  присвячений 33-ій річниці з дня виведення радянських військ з республіки Афганістан.  До всіх присутніх звернулися директор ТОВ «Зерно-Злато» Андрій Ткаченко, капелан І окремої танкової  бригади протоієрей Антоній Панасенко, голова ветеранської  організації  Петро Білик.  Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх загиблих. Захід був сповнений почуттям патріотизму та гордості за земляків-героїв.