Фото без опису

    8 Березня – свято весни, світла, ніжності і доброти! Це свято всіх жінок на Землі! Свято мам, сестричок та бабусь!

Цей день давно став символом пробудження весни, щасливих посмішок і позитивних емоцій, символом вшанування Жінки – берегині роду людського, її витонченості, мудрості, людяності і безмежної доброти. Не одне покоління людей, не тільки нашої країни, вважає цей день справжнім символом поваги, любові, ніжності і захоплення її Величністю Жінкою. Жіночий день, 8 Березня, Свято весни з дитинства відклався у нас в памяті, як добрий і яскравий день, повний посмішок, квітів і привітань.

    Традиційно, напередодні свята 8 Березня, у закладах освіти Гончарівської громади пройшли святкові  заходи приурочені Міжнародному жіночому Дню.

    У садочку «Лісова казка» пройшли святкові ранки. В кінці свята вихованці садочку «Лісова казка» привітали сердечно своїх найрідніших, наймиліших і найчудовіших мам, бабусь, сестричок, подарувавши їм чудові подарунки, виготовлені своїми рученятами.

У Гончарівській гімназії діти щиро вітали своїх учителів, чоловіки – жіночу половину колективу, а хлопчики – своїх однокласниць. Не менш приємним подарунком для вчительського чарівного жіночого колективу став концерт. Учні порадували своїм співом, звабливими та запальними танцями, кумедними сценками. Усіх зачарувала атмосфера, яку створили ведучі: Фурасенкова Карина, Брижинська Анастасія, Виноградний Артем, Михайлов Антон.

   Учні Слабинської ЗОШ І-ІІІ ст. привітали мам, бабусь, дівчаток і усіх працівниць школи зі святом, підготувавши невеличкий концерт. Найдорожчим подарунком для мам були листівки, виготовлені власноруч дітьми.

   Педагогічний колектив та учнi Смолинської ЗОШ І-ІІ ст. пiдготували святковий концерт для мам та чудові подарунки виготовлені своїми руками.

 

 

     За інформацією відділу освіти

Гончарівської селищної ради