Фото без опису

    З метою  перевірки умов проживання дітей, які перебувають  у складних життєвих обставинах, проживають в сім’ях опікунів  17.05.2021 року комісія у складі: Віталія Рудника - Гончарівського селищного голови, Юлії Качаненко - начальника служби у справах дітей Гончарівської селищної ради, Людмили Ященко - фахівця  із соціальної роботи Гончарівської селищної ради, Наталії Барбаш - ст. інспектора СЮП ЧРУП ГУНП в Чернігівській області, Валерія Труша - дільничого офіцера поліції СП ЧРУП ГУНП в Чернігівській області відвідала  шість сімей, в яких проживає і виховується 12 дітей.

      З батьками було проведено попереджувально-роз'яснювальні бесіди щодо наслідків неналежного виконання батьківських (опікунських) обов'язків, недопущення жорстокого поводження та вчинення насильницьких дій по відношенню до дітей.

    За результатами обстежень складено відповідні акти, ст.інспектором ювенальної превенції було складено 2 протоколи про притягнення батьків до відповідальності за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та зобов’язано привести житло в належний санітарний стан, дітей забезпечити раціональним харчуванням.

За інформацією

Служби у справах дітей

Гончарівської селищної ради